Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

34,1 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

20.554 €

10 решенија