Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

21 ИЛЈ. € / 1,3 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

19.886 €

13 решенија