Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

110,9 ИЛЈ. € / 6,8 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

110.540 €

12 решенија