Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

117,1 ИЛЈ. € / 7,2 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

100.320 €

8 решенија