Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

23 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

14.202 €

14 решенија