Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16 ИЛЈ. € / 982,3 ИЛЈ. ДЕН.

9 решенија

Сточарско производство

13.695 €

5 решенија