Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

8,3 ИЛЈ. € / 507,7 ИЛЈ. ДЕН.

14 решенија

Сточарско производство

8.137 €

13 решенија