Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19,8 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

14 решенија

Сточарско производство

11.478 €

9 решенија