Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

32,4 ИЛЈ. € / 2 МИЛ. ДЕН.

31 решение

Сточарско производство

23.983 €

14 решенија