Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

42,6 ИЛЈ. € / 2,6 МИЛ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

42.632 €

12 решенија