Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,3 ИЛЈ. € / 941,4 ИЛЈ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

12.264 €

9 решенија