Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

61 ИЛЈ. € / 3,8 МИЛ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

45.406 €

11 решенија