Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

29 ИЛЈ. € / 1,8 МИЛ. ДЕН.

11 решенија

Сточарско производство

28.954 €

11 решенија