Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

17 ИЛЈ. € / 1 МИЛ. ДЕН.

20 решенија

Сточарско производство

13.249 €

11 решенија