Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

102,4 ИЛЈ. € / 6,3 МИЛ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

31.376 €

12 решенија