Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

45,2 ИЛЈ. € / 2,8 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

30.782 €

9 решенија