Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

11,8 ИЛЈ. € / 725,3 ИЛЈ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

11.794 €

6 решенија