Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

43,5 ИЛЈ. € / 2,7 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

18.892 €

9 решенија