Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

39,4 ИЛЈ. € / 2,4 МИЛ. ДЕН.

27 решенија

Сточарско производство

23.125 €

10 решенија