Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

20,7 ИЛЈ. € / 1,3 МИЛ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

16.113 €

7 решенија