Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,2 ИЛЈ. € / 997,5 ИЛЈ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

14.176 €

10 решенија