Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

30,2 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

27 решенија

Сточарско производство

14.730 €

14 решенија