Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

28,9 ИЛЈ. € / 1,8 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

24.483 €

10 решенија