Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

43,2 ИЛЈ. € / 2,7 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

26.571 €

6 решенија