Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

13,7 ИЛЈ. € / 841,9 ИЛЈ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

9.205 €

10 решенија