Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

17,5 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Сточарско производство

7.170 €

10 решенија