Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

33,8 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

23.076 €

12 решенија