Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

23,3 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

10.132 €

5 решенија