Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

30,1 ИЛЈ. € / 1,8 МИЛ. ДЕН.

8 решенија

Сточарско производство

30.051 €

8 решенија