Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

30,4 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

14 решенија

Сточарско производство

29.611 €

10 решенија