Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

23,1 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

9 решенија

Сточарско производство

22.265 €

8 решенија