Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

44,4 ИЛЈ. € / 2,7 МИЛ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

39.969 €

11 решенија