Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

48,3 ИЛЈ. € / 3 МИЛ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

33.998 €

17 решенија