Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,5 ИЛЈ. € / 768,3 ИЛЈ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

5.547 €

12 решенија