Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

22,4 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

28 решенија

Сточарско производство

14.807 €

8 решенија