Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,7 ИЛЈ. € / 906,9 ИЛЈ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

8.114 €

10 решенија