Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

46,4 ИЛЈ. € / 2,9 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

34.360 €

11 решенија