Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

13,3 ИЛЈ. € / 815,9 ИЛЈ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

9.598 €

10 решенија