Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

25,4 ИЛЈ. € / 1,6 МИЛ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

20.448 €

10 решенија