Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

46,2 ИЛЈ. € / 2,8 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

36.723 €

10 решенија