Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,5 ИЛЈ. € / 647,7 ИЛЈ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

3.160 €

10 решенија