Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

18,9 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

34 решенија

Сточарско производство

11.823 €

12 решенија