Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

18,5 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

14.826 €

12 решенија