Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

17,8 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

14.746 €

3 решенија