Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

37,6 ИЛЈ. € / 2,3 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

15.810 €

11 решенија