Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

110,6 ИЛЈ. € / 6,8 МИЛ. ДЕН.

25 решенија

Растително производство

110.623 €

25 решенија