Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

26,2 ИЛЈ. € / 1,6 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

20.188 €

11 решенија