Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

8,8 ИЛЈ. € / 538,4 ИЛЈ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

8.754 €

10 решенија