Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

39,9 ИЛЈ. € / 2,5 МИЛ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

21.045 €

9 решенија