Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

22,5 ИЛЈ. € / 1,4 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Сточарско производство

21.518 €

14 решенија